Miracle Black Pepper Properties for Health

اعجاز خواص فلفل سیاه برای سلامتی

فلفل سیاه معمولاً به صورت دانه های کوچک و یا پودر یافت می‌شود که بهتر است به حالت دانه باشد و در موقع استفاده ، آن را خرد کنیم. ماندگاری پودرشده آن حدود سه ماه است ولی بصورت دانه ای، نا محدود است. البته در هردو حالت باید در جای خنکی نگهداری شود و حتی آن را فریز می کنند که باعث می شود تندتر گردد و خواص فلفل سیاه باقی بماند.

فلفل سیاه در همه جای دنیا مصرف می شود که در رده بندی گیاهان و نام علمی آن پیپرنیگروم است و جزء ادویه جات دارویی است که به همراه دیگر ادویه ها در خوشمزگی غذا هم موثر است.

خواص فلفل سیاه برای غذا

فلفل سیاه غذا را کامل می کند و با پوشش دادن گوشت ها و استیک ها با آن قبل از پخت، به آنها مزه می دهد.

و یا برای تهیه یک سالاد خوشمزه می توان از چاشنی ترکیب فلفل سیاه با آب لیمو ،نمک و روغن زیتون استفاده کرد.

18 خواص دارویی فلفل سیاه 

خواص دارویی فلفل سیاه

فلفل سیاه حاوی ذرات معدنی پتاسیم ، منیزیم ، آهن ، ویتامین c و ویتامین k است.این ادویه ، خواص دارویی زیادی دارد که به اجمال در باره آن بیان می شود:

  1. خواص ضد سرطانی فلفل سیاه؛ فلفل سیاه با داشتن ویتامین های k و c  و فلاونوئیدها تاثیر ضدسرطانی قوی دارد و در ضمن یک آنتی اکسیدان قوی بنام کاروتنوئید دارد که خاصیت سم زدایی دارد و باعث زدون آلودگی های بدن می شود.
  2. درمان سنگ کیسه صفرا با فلفل سیاه؛ معمولاً سنگ صفرا مجاری ترشح صفرا به معده را مسدود می کند و یکی از راههای برداشتن آن به طریق لاپروسکوپی یا جراحی باز می باشد ولی ترکیب فلفل سیاه با زیتون و آب لیمو به مقدار مناسبی هم در از بین بردن سنگ کیسه صفرا مفید است.
  3. درمان بی اشتهایی؛ البته ادویه جات چون فلفل در خوشمزگی و لذیذ بودن غذا خیلی تاثیرگذار است. لذا برای کم اشتهایی و یا بی اشتهایی در یک شخص می توانیم مقداری از فلفل سیاه را با عسل به صورت خمیر در بیآوریم و روزانه به مقدار یک قاشق مصرف شود. و یا مقداری از فلفل سیاه در دوغ مخلوط  و استفاده گردد.البته خیلی مهم است که مقدار فلفل زیاد نباشد که باعث سوزش مجاری گوارشی و معده می شود و مضر است.
  4. درمان سرفه؛ فلفل سیاه در درمان سرفه بخصوص سرفه های شبانه خیلی موثر است و برای این کار یک قاشق چای خوری فلفل سیاه را با یک قاشق چای خوری شکر در یک لیوان آب گرم مخلوط می کنند تا دم بکشد و سپس برحسب نیاز مصرف می کنند.
  5. درمان سل؛ فلفل سیاه در پاکسازی ریه و درد قفسه سینه حاصل از سل ، موثر است و چون یک ماده ضد التهابی است در درمان التهاب حاصله از سرفه هم مفید است.
  6. درمان لکه و پیس روی صورت؛ معمولاً به مرور در اثر آفتاب زدگی و استفاده از کرم های غیر استاندارد ، رنگدانه های پوست از بین می رود که برای رفع این مشکل از داروهای شیمیایی استفاده می شود که عوارض جانبی دارد. برای این مورد از فلفل سیاه که حاوی پیرین است استفاده می کنند که تولید رنگدانه را تحریک و یک جایگزین بی خاطر به جای مواد شیمیایی است.
  7. درمان پیری صورت ؛ چین چروک پوست از نشانه های پیری است که با مصرف روزانه فلفل سیاه در غذای روزانه می توانیم آن را تقلیل دهیم و یک پوستی صاف را برای خودمان به ارمغان بیآوریم.
  8. تقویت موی سر و درمان ضد شوره مو؛ فلفل سیاه برای تقویت موی سر خیلی مفید است و برای شوره سر یک قاشق فلفل سیاه را با یک کاسه کشک مخلوط می کنند و روی پوست سر قرار می دهند و در حدود نیم ساعت صبر می کنند بعد شستشو می دهند.البته سعی نکنید از فلفل زیاد استفاده کنید چون پوست سر را می سوزاند و زیان آور است.
  9. خواص لایه برداری؛ معمولاً برای از بین بردن لایه ها و سلول های مرده پوست از داروهای شیمیایی لایه بردار استفاده می کنند که می توانیم با خردکردن چند دانه از فلفل سیاه و ساختن یک مایع خمیری از آن برای زدودن لایه های زاید پوست استفاده کرد.
  10. درمان تهوع؛مخلوط یک قاشق چایخوری فلفل سیاه با آب لیمو در یک لیوان آب گرم می تواند ناحتی های معده را تسکین دهد و حالت تهوع را از بین ببرد.
  11. درمان لاغری؛فلفل سیاه در درمان لاغری فرد خیلی موثر است و در واقع یکی از اجزاء اصلی ترکیبات ضد لاغری است.
  12. تنظیم فشارخون؛ روغن حاصل از فلفل سیاه با داشتن ماده پتاسیم تاثیر خیلی خوبی در تنظیم و کاهش فشارخون دارد.
  13. خاصیت ادرار آوری و افزایش تعریق؛ روغن فلفل سیاه در زدون اسید اوریک ، نمک های اضافی  و سموم بدن خیلی موثر است که با ایجاد تعریق و ادرآوری زیاد این عمل انجام می شود. این خاصیت می تواند برای درمان ضدچاقی ، کاهش فشارخون و کاهش چربی بدن مفید باشد.
  14. خواص ضد نفخ و مسهلی ؛ فلفل سیاه در درمان نفخ شکمی کمک می کند و باکتری عامل آن را از بین می برد و حالت مسهلی کمی هم دارد و مانند روغن کرچک عمل می کند البته مانند روغن کرچک برای دستگاه گوارش ضرری ندارد و روده ها را پاک می کند و از عفونت دستگاه اداری و گوارش هم جلوگیری می کند.
  15. خاصیت ضد ورم استخوانی و مفاصل؛ فلفل سیاه در درمان ورم های استخوانی و مفاصل موثر است چون با گرم کردن استخوان و مفاصل ،گردش خون در مسیر استخوان را تقویت می کند و ورم و التهاب را از بین می برد. و در ضمن در درمان بیماریهای روماتیسم و آتروز هم مفید است.
  16. درمان سرطان پوست؛ فلفل سیاه در درمان ملانوما یا سرطان پوست موثر است. در واقع این ادویه درمانی مانع از اثرات مخرب اشعه ماوراء بنفش بر پوست انسان است.
  17. درمان دندان درد؛ ترکیب فلفل سیاه با روغن میخک تسکین دهنده دندان درد است که روی دندانی که درد می کند قرار می دهند.البته به همراه استعمال این مخلوط ، باید موارد بهداشتی دهان و دندان هم رعایت شود و از خوردن غذاهای اسیدی و شیرینی خودداری گردد.
  18. خواص ضد افسردگی و ضد خستگی روحی؛ فلفل سیاه با ترکیباتی که دارد در کاهش خستگی روحی و افسردگی مفید است.پیرین ماده موجود در فلفل سیاه است که افسردگی را با کاهش اختلالات عصبی ازبین می برد.
  معرفی انواع ادویه های مخصوص ماهی و میگو

فلفل سیاه ارزش غذایی خوبی از نظر ویتامین ها، آهن ، پروتئین ها و کلسیمی در غذای روزانه دارد.

The losses from black pepper consumption

ضرر و زیان حاصل از مصرف فلفل سیاه

1-مصرف فلفل سیاه در دوران بارداری و شیردهی به نوزاد زیان آور است و باید از خوردن آن اجتناب شود.

2-حساسیت پوستی ، در مواردی مصرف فلفل سیاه باعث تحریک و خارش پوستی می شود که لازم است از خوردن فلفل سیاه خودداری شود.

3-خوردن فلفل سیاه برای بیماریهایی چون آسم و نفس تنگی های دیگر زیان آور و حتی اسنشاق آن خطرناک است.

4- مصرف فلفل سیاه برای بیمارانی که گرفتار اختلالات گوارشی هستند مضر است.

5- مصرف مستقیم فلفل سیاه خطرناک است و حتی ممکن است باعث مرگ شخص شود چون وارد ریه ها می شود. بنابراین لازم است به همراه غذا مصرف گردد.

6-مصرف آن برای افرادی که بعضی از داروها چون دیگوگسین ، سیکلوسپورین و… را مصرف می کنند مضر است بنابراین لازم است موانع مصرف فلفل را برای بعضی از داروها پیگیر شوید.

  نحوه تهیه چای زردچوبه و خواص آن

7-فلفل خیلی تند است بنابراین از تماس مستقیم آن با چشم و پوست به شدت اجتناب کنید چون باعث قرمزی پوست و سوزش چشم می شود.

امتیاز شما
[Total: 0 Average: 0]

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *